"Do t'ia dalim"/ Rama njoftim për shqiptarët: "Unë kam marrë këtë vendim...

Kryeministri Edi Rama ndodhet në Turqi dhe sot do të finalizohet marrëveshja me një kompani turke që vak sinat kineze të mbërrijnë në Shqipëri.

Rama, nga Stambolli ka treguar vendimin e tij se brenda disa ditësh nis vaksinimi masiv i gjithë popullsisë. 

“Jam në Stamboll për shumë vaksina. O ia dalim o ia dalim, s’ka tjetër dhe po s’ia dolëm ne askush tjetër nuk ka si ia del dot!”-shkruan Rama.