E ardhmja për Edi Ramën/ Pasi të largohet si kryeministër, do të bëhet...

Stilistja e njohur, Anila Konomi është pyetur për stilin dhe veshjet e veçanta të kryeministrit, Rama.

"Më pëlqen shumë mënyra se si luan me veshjen kryeministri Edi Rama. Për shembull mund të them që ka një fjalor shumë të pasur nëpërmjet kollares së tij. 

Unë mendoj që Edi Rama pasi të lerë postin e kryeministrit do merret me modë, do jetë stilist. Unë them që ka goxha premisa, mund të kemi ndonjë bashkëpunim, jam e hapur”, u shpreh ajo.