E bujshme nga Europa/ Shqipëria nis negociatat e pranimit në BE, gjithçka gati brenda...

Shqipëria ka përmbushur të gjitha kushtet e BE-së dhe brenda muajit qershor do të zhvillohet Konferenca e Parë Ndërqeveritare.

Komisioneri për zgjerimin e BE, Oliver Varhelyi ka është PRO integrimit Europian të Shqipërisë. 

"Shqipëria i ka përmbushur të gjitha kushtet, dhe se Konferenca e Parë Ndërqeveritare mes saj dhe BE duhet të mbahet brenda presidencës portugeze që përfundon në qershor. Jam një zë i fortë nga BE që i jap PO të madhe Shqipërisë dhe integrimit të saj", tha Varhelyi.