“E doni më troç se kaq”/ Kryeministri Rama: Më 25 prill Ilir Metë do ta...

Kryeministri Edi Rama është shprehur se Sali Berisha dhe Ilir Meta i tremben reformës në Drejtësi. 

Rama tha se më 25 prill populli do të zgjedhë Drejtësinë ose Ilir Metën që kërkon të shpëtojë nga burgu. 

“Le të shohim se çfarë do të zgjedhin shqiptarët më 25 prill: Drejtësinë apo Ilir Metën, E doni më troç se kaq dhe më të dukshëm se kaq”, tha Rama.