E Fundit/ Parlamenti Europian jep lajmin e madh për Shqipërinë, Rama...

Janë përmbushur të gjitha kushtet dhe Parlamenti Europian ka kërkuar që për Shqipërinë të nisin negociatat e anëtarësimit pa vonesa të tjera.

Është përshëndetur përkushtimi i kryeministrit Rama për integrimin europian, fqinjësi të mirë dhe zbatimin e reformave që lidhen me procesin e integrimeve. 

Deputetët e Parlamentit Europian kanë kërkuar që reformat në sistemin e drejtësisë të jenë të pakthyeshme sepse ato janë një prej kushteve kryesore për përparim në procesin e integrimeve.