E nxorëm në dritë/ Shikoni si ndryshon qyteti i Shqipërisë, Rama investon...

Falë investimeve të Qeverisë, Belshi është kthyer në një destinacion turistik ku hapen cdo ditë bujtina të reja për turistët.

Kryeministri Rama ndau pamje nga Belshi, i cili është trasformuar në sajë të investimeve të Rilindjes Urbane. 

"Rilindja e Belshit. Nga një ferr braktisjeje, plehrash e ferrash, në një destinacion turistik ku hapen vijimësisht bujtina e shërbime të reja për turistët dhe përveç punës tradicionale në bujqësi, ku prodhimi rritet çdo vit, ka nisur një erë e re zhvillimi në agroturizëm”, tha Rama