Edi Rama gëzon familjet shqiptare/ Brenda dy muajsh Qeveria Shqiptare ndërton...

Kryeministri Edi Rama, ka inspektuar punimet për procesin e rindërtimit në Fushë-Krujë.

Rama shkruan se aty po merr formë një nga lagjet më të bukura të Shqipërisë dhe 128 shtëpi që përfundojnë brenda më pak se dy muajsh dhe 15 pallate që do të jenë gati në vjeshtë. 

"Fushë Krujë – Aty ku po merr formë një nga lagjet më të bukura rezidenciale të Shqipërisë, ajo e Rilindjes pas tërmetit, me 128 shtëpi që përfundojnë brenda më pak se dy muajsh dhe 15 pallate që do të jenë gati në vjeshtë”, shkruan Rama.