Emërim i ri/ U largua nga Qeveria Rama, sot merr postin e rëndësishëm në...

Hajrullah Çeku është Ministri i ri i Kulturës në Kosovë.

Ai është emëruar në këtë pozicion nga Kryeministri Albin Kurti, gjatë betimit të qeverisë. Por Çeku është emër i dëgjuar në politikën shqiptarë pasi më parë ka qenë pjesë e qeverisë Rama. 

Në 2017 Kryeministri Rama e ka ëmaruar atë si zv/ministër në Ministrinë e Turizmit dhe Mjedisit. Ndërkohë që një vit më vonë në tetor të 2018-ës, Çeku dha dorëheqjen dhe u largua nga politika.