Emra të rinj/ Rama e ka gati listën e socialistëve, ja kur "vuloset" skuadra e 25 prillit

Të hënën 8 Mars në 18:00, në selinë e PS do të mbahet takimi i Kryesisë së PS.

Ky do të jetë momenti vendimtar për të përmbyllur listën e skuadrës socialiste të 25 Prillit. Mësohet se 12 drejtuesit politik të qarqeve do te jenë në sallën e mbledhjeve bashkë me kryeministrin Edi Rama. 

Edi Rama pritet të konfirmojē në listë 70% e grupit aktual socialist dhe 30% janë prurje të reja.