Gëzohet çdo shqiptar në Itali, Rama bën kërkesën e shumëpritur për emigrantët...

Kryeministri Edi Rama tha se Italia është kthyer një pikë historike tashmë për shqiptarët.

Rama kërkoi që në Itali, shqiptarët të kenë njohjen e kontributeve për pensionet, teksa shtoi se është një problem që duhet zgjidhur sa më shpejt. 

"Shqiptarët mbërritën në Itali të uritur për liri, edhe për bukë, kurse sot kane nje problem tjeter. Duhet që të gjithë emigrantët shqiptar të kenë njohjen e kontributeve për pensionet. Është një problem që duhet ta zgjidhim me qeverinë italiane. Është një pikë historikë tashmë, shqiptarët janë totalisht të integruar dhe duan të drejta", tha Rama.