Gjithçka gati për punë/ Shpallet fituesi, kryeministri Rama për herë të parë ndërton...

Ditën e sotme se është shpallur kompania fituese për ndërtimin e aeroportit të Vlorës. 

Brenda 30 ditësh do të nënshkruhet kontrata me kompaninë fituese zvicerane që do i hapë rrugë nisjes së punimeve. 

“E kam pritur këtë ditë, kjo ka qenë një nga sfidat më të bukura dhe më të rëndësishme që ta bëj Vlorën me një aeroport ndërkombëtar. Është vetëm çështje ditësh kur do të nisin fluturimet edhe në aeroportin e Kukësit. Pas Vlorës dhe Kukësit, nisim punën për projektimin e aeroportit të Sarandës dhe Korçës”, tha kryeministri Rama.