Heroi Arjan Sala/ Reagon kryeministri Rama, bën kërkesën e papritur që të...

Kryeministri Edi Rama i ka propozuar Komisionit Qëndror të Statusit që Arjan Sala të marrë statusin’Dëshmor i Atdheut’. 

Zëvendës ministri i Mbrojtjes Petro Koçi deklaron se me porosi të kryeministrit, Arjan Sala, që humbi jetën mes flakëve pasi shpëtoi mbi 20 persona do të shpallet “Dëshmor i Atdheut”. 

Në këtë mënyrë, familja e 32-vjeçarit do të marrin një dëmshpërblim dhe pension specifik.