Heroi Arjan Sala/ Sot Rama viziton familjen dhe bën gjestin e bukur. Nga SOT do të...

Edi Rama ditën e sotme ka vizuar familjen e heroit Arjan Salës i cili mori statusin e “Dëshmorit të Atdheut”. 

Kryeministri i dorëzoi familjes së Arjanit statusin dhe i premtoi  që do të kenë mbështetje financiare dhe për fëmijën e vogël.

“Ka shpëtuar shumë njerëz, Arjani ka bërë vërtetë një heroizëm të madh dhe shumë të rrallë në këto kohë. Natyrisht që jeta është pa çmim dhe nuk kthehet, por sidoqoftë është detyra jonë ta nderojmë ta shpallim ‘Dëshmor të Atdheut’. Do ta mbështesim financiarisht familjen e tij të vogël dhe fëmijën”, tha Rama.