“I dua shqiptarët njësoj si Zahon”/ Rama jep premtimin e bukur për të ardhmen...

Edi Rama si kryeministër është munduar për të bërë më të mirën për shqiptarët dhe familjet e tyre. 

Kreu i Qeverisë theksoi se po përpiqet që djali i tij i vogël (Zaho) dhe fëmijët e shqiptarëve të rriten të lumtur në vendin e tyre. 

“Unë nuk jam i përsorur, nuk jam pa gabime, të metat disa mi njihni, po i kam siç i kanë të gjithë. Unë jam këtu për të bërë më të mirën për secilin prej jush, unë dua që Shqipëria të jetë e ardhmja e djalit tim të vogël, e fëmijëve tuaj që i dua njësoj. Shqipëria të jetë shtëpia ku çdo fëmijë i kësaj Republike të ndihet krenar”, tha Rama.