“I kam dhënë lek borxh Edi Ramës”/ Deklarata që nuk e priste askush nga...

Shpëtim Idrizi, vazhdon të gënjejë pasi së fundmi ka zbuluar se vite më parë i ka dhënë lekë borxh kryeministrit Rama. 

Ai tha se e ka ndihmuar pasi i vinte keq, ndërsa i pyetur nëse Rama ia ka kthyer borxhin, Idrizi ka befasoi me përgjigjen.

“Mbaj mend që i kam dhënë borxh zotit Rama për ta ndihmuar sepse më vinte keq, që ai pas shumë vitesh emigracion erdhi në Shqipëri vetëm me 3 mijë euro. Jemi duke ia kthyer njëri-tjetrit këtë kohë dhe kemi kohë deri në datë në 25, e kemi kthim në natyrë”, tha Idrizi.