I lumturojmë/ Rama jep lajmin e mbrëmjes: Lek në dorë çdo shqiptari që...

Kryeministri Rama ka konfirmuar se deri më 1 qershor do të përfundojnë së ndërtuari 900 banesa individuale të cilat do tu jepen FALAS familjeve shqiptare.

Kurse 260 familjeve do t'u jepen lekët në dorë që ta ndërtojnë vetë shtëpinë. 

“500 banesa do i kemi gati brenda 1 qershorit në Shijak, Durrës Manzë. Në tiranë 300-400 banesa gati në fund qershorit. Në vendet malore për banesat individuale nuk ndërtohen dot nga kompanitë, por atyre familjeve tu japim lekë në dorë dhe të ndërtojnë vetë ose të blejnë shtëpi diku tjetër”, tha Ahmetaj.