I thotë “Rama ik”/ Kryeministri ndalet në moment por shikon që djali papritur...

Kryeministri Edi Rama ishte sot në Laç, ku pa nga afër punimet të cilat do t’i ndryshojnë fytyrën qytetit.
 
Por gjatë vizitës, kreu i qeverisë u përball edhe me një djalë të ri, i cili i ka thënë kryeministrit: “Rama ik”. 

Kryeministri është ndalur për një moment duke e vështruar. Ndërsa i riu largohet me vrap. “Hajde mo këtu hajde...Eh Zot i madh, më thotë “Rama ik” dhe pastaj ikën vetë me vrap”, tha Rama.