Ia thotë troç/ Rama nuk ia kursen fjalët Bashkimit Europian: I latë shqiptarët...

Kryeministri Edi Rama sërish nuk ia kurseu fjalët Bashkimit Europian të cilët harruan Shqipërinë në proçesin e vak sinimit.

Në konferencën e përbashkët, krah Joseph Borrell dhe Oliver Varhelyi, Rama lëshoi një paralajmërim për BE-në. 

"Ishte një moment tronditës për njerëzit tanë. Sot, 140 vende janë pa vaksina, 10 vende kanë marrë vaksinat. Jemi të lumtur që do të marrim dozat e para të AstraZeneca. Po shohim përtej burimeve të dëshirueshme të vaksinave…", tha Rama.