"Ilir Meta dhe Saliu duan ta kapin Drejtësinë"/ Rama: Ju tregoj ftyrën e vërtetë...

Kryeministri Edi Rama ka nisur konferencën online, “Rruga drejt 25 prillit”.

Gjatë fjalës së tij Rama nuk i kurseu akuzat në drejtim të opozitës, te cilat i quajti koalicion KCK. 

"Ne nuk jemi një koalicion kap ça të kapësh. KÇK fiton, Shqipëria humbet, që nga Luli, te Monika që lufton të mbajë Lulin lidhur për hir të Ilirit dhe Saliut që duan të kapin pushtetin. Nuk mungon një personalitet që kartëvizitën e ka tronditës: "Xhelal Mziu deputet’. Humori bëhet i zi fare kur këta thoin na jepni votën që të ndalojmë votën”, tha Rama.