Investim i madh/ Rama njofton se për herë të parë pas 67 vitesh në Shqipëri do...

Kryeministri Edi Rama thotë se brenda këtij viti, Tirana dhe gjithë Shqipëria do të kenë 24 orë ujë të pijshëm. 

Pas 67 vitesh harresë, Rama na tregon se gjatë qeverisjes socialiste është bërë investimi më i madh në ujësjellës. 

“Ujë, ujë, ujë, drita, drita, drita ka qenë vite e vite një nga kërkesat bazë të popullit. Ne e premtuam dhe e kthyem në realitet duke ndërtuar për herë të parë pas 67 vitesh rrjetin e ri të ujësjellsit në të gjithë vendin. Pas më shumë se gjysmë shekulli në Tiranë dhe gjithë Shqipërinë brenda këtij viti do të ketë 24 ujë të pijshëm pa ndërprerje”, tha Rama.