“Jam shumë i gëzuar”/ Kryeministri Rama na tregon ç’po ndodh në Shqipëri, kemi ...

Edi Rama e ka shprehur hapur gëzimin pasi në Shqipëri ndryshe nga vendet e tjera të Rajonit, falë punës së Kryeministrit ka nisur vak sinimi masiv i popullsisë. 

Rama njofton se në vetëm dy ditë janë vaksinuar mbi 20 mijë të moshuar dhe ky proçes do të vijojë me rritëm të lartë.

“Më është bërë zemra mal. DITA 2 e vaksinimit masiv përfundon me shifrën e bukur, 20.414 vaksinime, në të gjithë vendin. Do të vijojmë pa u ndalur, për t’u kthyer një orë e më parë në jetën normale”, shkruan Rama.