"Jap dorëheqjen dhe largohem nëse..." Ilir Meta befason me deklaratën

Presidenti, Ilir Meta ka deklaruar se nëse PS konfirmohet fituese në zgjedhje, ai do të japë dorëheqjen më 26 prill. 

Pas kësaj, Ilir “Floriri” do të dalë në opozitë duke u bërë kryetar partie i LSI-së ose PD-së. 

"Nëse kjo shumicë konfirmohet pa prekur votën, Presidenti jep dorëheqjen më 26 prill. Të jenë të qartë të gjithë, Presidenti do të shkojë në të gjithë Shqipërinë me këto mesazhe: Qytetarët duhet të ndërgjegjësohen se në demokraci, fuqia e tyre është vota”, tha Ilir Meta.