Jemi drejt fundit/ Për herë të parë në Shqipëri, Rama publikon pamjet brenda...

Në kohë rekord, ka marrë formë përfundimtare spitali Rajonal i Fierit. 

Kryeministri Edi Rama ka postuar pamje të reja brenda ambienteve fantastike të kësaj vepre të madhe që është drejt inaugurimit. 

Falës punës, Rama e ka vendosur si sfidë personale dorëzimin e çelësave më përpara se afati 3 mujor. Ndërtimi këtij spitali shtrihet në një hapësirë prej 50000 m2 nga e cila 13.000 m2 i dedikohet godinës e cila do të jetë me 1 dhe 2 kate.