"Kemi caktuar datën për uljen e avionin të parë në Kukës"/ Rama jep lajmin e madh...

Kryeministrit Edi Rama ka deklaruarse është caktuar data kur do të ulet avioni i parë në aeroportin e Kukësit.

Në fluturimin e parë do të jenë demokratët në Londër që të vijnë të votojnë për PD në 25 prill. 

"E ardhmja e Kukësit është turizmi. Kemi caktuar edhe datën për uljen e avionit të parë në Kukës dhe për të sjellë ata nga Londra që më kanë sharë e përqeshur. Është fakt i njohur që një aeroport 1 euro e shpenzuar 23 euro të kthyera në një periudhë afatmesme”, tha Rama.