Koalicion me Ramën? Monika Kryemadhi na habit të gjithë: "PO", vetëm...

Monika Kryemadhi është pyetur për ndonjë mundësi bashkëpunimi me Edi Ramën pas zgjedhjeve të 25 prillit.

Monika e di shumë mirë që LSI-në e pret humbja dhe për këtë ka ironizuar bashkëpunimin me Edi Ramën. 

"Unë mendoj se mund të qep ndonjë fustan tek Edi Rama kur të bëhet rrobaqepës, thjesht për t’i bërë qejfin në shenjë bamirësie. Vetëm kështu bashkëpunimi mund të bëj me Ramën", tha Monika.