Kryeministri letër socialistëve/ Dritan Leli të mos afrohet tek PS, papritur ai nuk...

Edi Rama i ka dërguar një letër Asamblesë së PS së Vlorës, duke shkruar që Kryetari i Bashkisë, Dritan Leli të mos lejohet në fushatën elektorale. 

Rama ka shkuar që Leli nuk është më pjesë e socialistëve për shkak se nuk pranoi propozimin e tij për të lënë Bashkinë dhe për tu bërë deputet i PS. 

MESAZHI: “Dritan Leli nuk është më pjesë e jona. Me mua dhe Damian Gjiknurin nuk do të dalë në fushatë. Nëse ka preferencë për ndonjë kandidat privatisht le ta ndihmojë, por jo me ne”