Edi Rama ndërpret fjalën në konferencë, papritur i thotë gazetares: Shko moj...

Kryeministri Edi Rama me veprimin më të fundit ka tërhequr vëmendjen e të gjithve.

Një gazetare, që ndodhej ngjitur me të, ishte pa maskë në konferencë. Ky detaj nuk i ka munguar kryeministrit Rama, i cili i është kthyer gazetares dhe e ka pyetur për maskën, duke i thënë: “Pse nuk ke maskë? Shko moj merre maskën dhe eja këtu”. 

Ndërkohë, pas kësaj fjale të kryeministrit, gazetarja është larguar.