Kryeministri Rama zbulon objektivin, dhe jep lajmin e shumëpritur për shqiptarët!

Kryeministri Edi Rama ka prezantuar kandidatët e PS-së për qarkun e Tiranës, për zgjedhjet e 25 prillit. 

Rama foli edhe për projektin ambicioz për të përfunduar vaksinimin e të gjithë shqiptarëve brenda pranverës së vitit të ardhshëm. 

“Duke vaksinuar shumë njerëz dhe duke këputur në shumë pjesë zinxhirin e infektimeve. Objektivi ambicioz është që vaksinimi të përfundojë në pranverën e ardhshme dhe është plotësisht e realizueshme”, - tha Rama.