Ku i gjete lekët ke 20 vila?/ Monika vendoset në siklet, qytetarja i thotë se...

Një qytetare ditën e sotme ka vendosur në siklet Monika Kryemadhin e cila po shpërndante fletëpalosje për programin “KÇK” të LSI-së. 

Ndërsa u ndal tek një grua, ajo e pyeti Kryemadhin: “Leri këto! Po na trego ku i gjete lekët që ke ndërtuar 20 vila luksoze?” 

Monika: Ku e ke parë ti që kam lekë unë, pasuria ime është e deklaruar dhe e justifikuar. 
Qytetarja: Po...po e deklaruar, duke vjedhur shqiptarët.