Lajm i Fundit/ Pipero na habit të gjithë: I kërkoj Qeverisë Rama që të mbyllë...

Pëllumb Pipero i ka këshilluar qeverisë Rama që të kufizojë lëvizjen e qytetarëve gjatë fundjavës.
 
Mjeku thotë se duhet të ndalohet udhëtimi i qytetarëve jashtë Tiranës, ndërsa Qeveria pritet të shqyrtojë këresën e tij.

"Për mua duhet të ndalohet udhëtimi jashtë Tirane. Në fundjavës duhet të ketë një ndalim të kalimit nga një rajon tek tjetri, pasi mbipopullimi i lokaleve sjell transmetim të virusit. Unë mendoj që lokalet të zbatojnë masa strikte dhe të kufizohen lëvizjet në fundjave", tha Pipero.