Lajm i Fundit/ Rama njofton pronarët e lokaleve: Do të mbylleni të gjithë po...

Pavarësisht se jemi në prag të fushatës elektorale, shëndeti i familjeve shqiptare është parësore.

Së fundmi kryeministri, Edi Rama tha se po mendohet një zgjidhje tjetër për mbajtjen e takimeve elektorale, me të cilën synon edhe të shmangë grumbullimet masive. 

Por Rama paralajmëroi pronarët e bareve, kur tha se: "Do të mbyllen dhe gjobiten të gjitha lokalet nëse pranojnë deputetët për fushatë. Shëndeti i familjeve shqiptare është kryesore, askush mos thyejë rregullat e pandemise"