"LSI na është lutur për koalicion”/ Socialisti na tregon vendimin, Rama...

Deputeti socialist, Alket Hyseni na ka treguar se LSI-ja i është lutur Partisë Socialiste për koalicion por Edi Rama nuk përzihet me pazaret e “tepsisë”.

Hyseni tha se LSI-ja ka shkuar për skrap dhe ka ardhur koha ta nxjerrin jashtë loje. 

"LSI i është lutur PS-së për të bërë koalicione. LSI ka shkuar për skrap, ata kanë tentuar gjithmonë për koalicion me ne. LSI ishte një fenomen shumë i rrezikshëm për Shqipërinë, ka ardhur koha që ta nxjerrim jashtë loje”, tha socialisti.