Luli hip sipër makinës 200 mijë euro/ Flet për shqiptarët e varfër dhe thotë që...

Lulzim Basha i flet shqiptarëve për varfërinë, por harron që vetë ka hipur sipër makinës së tij luksoze. 

Gjatë takimit të tij ditën e sotme në Fier, ajo që bie sërish në sy është fakti që Luli shoqërohet nga makina të markave më të shtrenjta si: Range Rover, BMV, Mercedes, me vlerë mbi 200 mijë euro.

Luli i premton shqiptarëve gënjeshtra se pas 25 prillit do të hanë me “lugë floriri” dhe do të kenë rroga: "700 euro"