Lulin e braktisin të gjithë/ PD-në e pret humbja surprizë në këtë qytet...

Lulzim Basha po zhvillon një fushatë të papërgjegjshme duke grumbulluar anëtarë të PD-së.

Të gjithë këtë kasaphanë Luli e bën për të krijuar idenë se PD ka mbështetje të madhe në qytetet por në realitet është e kundërta. 

ER-TV sjell pamjet e mitingut te Bashës në Korçë ku bie sërish në sy braktisja nga të gjithë. As demokratët nuk e besojnë më Lulin, Korça do të jetë surpriza dhe humbja e madhe për PD-në.