Luljetën apo Saliun? Edi Rama pyet: Cilin do të votoni më 25 Prill, komento këtu...

Kryeministri Edi Rama bëri një krahasim mes kandidates pensioniste të PS-së, Luljeta Bozo dhe atij që ai e quajti pensionisti i PD-së, Sali Berisha. 

Qytetarët e Tiranës kanë mundësinë të zgjedhin mes dy pensionistëve, Luljeta Bozos dhe Sali Berishës.

ER-TV ka hapur sondazh dhe pyet shqiptarët, kë do votoni: 1- Luljeta Bozo apo 2- Sali Berishën, VOTO në komentet e Facebook-ut.