Luljetën apo Xhelalin? Cilin do të votoni më 25 prill, komento këtu...

Lulzim Basha pretendon se do të sjellë ndryshimin me njerëz si Xhelal Mziu.

Kryetari i një mijë e një skandaleve në Kamëz garon përballë kandidates me itegritet të PS-së, Luljeta Bozo. Edi Rama kishte një ide gjeniale duke futur kandidatë dy figurat më të rëndësishme të pandemisë e tërmetit, Najada Çomon dhe Luljeta Bozon. 

ER-TV, pyet shqiptarët kë do votojnë: 1-Luljeta Bozon apo 2- Xhelal Mziun? Jep votën në KOMENTET e Facebookut...