Më në fund, Ministrja Manastirliu jep lajmin e mirë për të githë ne, shumë shpejt do...

Ogerta Manastirliu ka dhënë një lajm të mirë. 

Ministrja e Shëndetësisë ka njoftuar se materniteti i ri i Lezhës do të jetë së shpejti model i shtëpive të Lindjeve në vend. 

"Me infrastrukturë moderne e shërbime të reja, jo vetëm për komunitetin lezhjan por për të gjithë shqiptarët. Vijojmë pa u ndalur investimet për ndërtimin e materniteteve të reja, në Kukës,Lezhe,Berat dhe Tiranë”, njofton Manastirliu.