"Mësuesit do të ikin për lesh me AstraZenica"/ Rama i kthehet demokratit: Si nuk...

Në Shqipëri ka nisur vak sinimi i të gjithë mësuesve dhe petagogëve me AstraZenica.

Pavarësht lajmeve të pavërteta të cilat ngrenë pikëpyetjen për sigurinë e vaksinës, Rama garantoi se çdo gjë është "OK". 

Një komentues i shkruan Ramës: "Gjysma e mësuesve do të ikin për lesh nga vaksìna AstraZeneca, ndërsa kryeministri i përgjigjet: “Si nuk ke turp, kur flet padija. Janë vaksinuar mbi 5 milion njerëz në të gjithë botën dhe kjo vaksinë është e sigurt”.