Miratohet/ Qeveria është PRO, ja çfarë pritet të ndodhë në Shqipëri, ditët...

Kuvendi ka miratuar ndryshimet e Reformës në Drejtësi, ku janë votuar pro për 10 projektligjet. 

Po ashtu është miratuar me 95 vota PRO Akti Normativ për marrjen e vaksinave ruse e kineze. Ndërkohë me 94 vota pro procedura e veçantë për negocimin me Bechtel për ndërtimin e Skavicës. 

Pas këtij miratimi të Qeverisë, ditët në vijim në Shqipëri pritet të mbërrijnë vaksinat Ruse dhe Kineze për vijuar me aplikimin masiv.