“Mos bëhemi si BE-ja”/ Rama bën gjestin e bukur ndaj shqiptarëve: Nesër do të...

Kryeministri Edi Rama ka bërë një gjest të bukur për të gjithë shpitarët në Kosovë.

Në Rinas sapo kanë mbërritur mbi 38 mijë doza vaksinash, ndërsa Rama konfirmoi se nga nesër do të nisë aplikimi tek mësuesit. 

"Nesër do të nisim menjëherë vaksinimin e mësuesve dhe pedagogëve dhe do ta shtrimë me shpejtësi në të gjithë territorin e vendit. Së shpejti "AstraZeneca" do të sjellë rreth 60 mijë doza të tjera vaksinash gjatë prillit. Nga nesër jemi gati që së bashku me Kosovën për të vaksinuar bluzat e bardha. Mjekët nga Kosova do të vijnë dhe të vaksinohen në Kukës", tha Rama.