Najada Çomo kandidate e PS, Rama i bën kërkesën e papritur ‘live’: Dua që…

Edi Rama ka konfirmuar se mjekja e njohur, Najada Çomo do të kandidojë për deputete nën siglën e PS-së. 

Gjatë fjalës, Kryeministri pati edhe një mesazh për Najada Çomon duke i kërkuar papritur: “Ne nuk duam të bëhesh si ne, por ne të bëhemi si ty”. 

"Faleminderit shumë Najada, jam shumë mirënjohës për faktin që je këtu. Najada Çomon e kam ftuar për të sjellë një dëshmi ndryshe nga vija e zjàrrit ku respekti dhe mirënjohja ndaj atyre që qëndrojnë prej një viti në atë barrikadë", tha Rama.