Ndërtohet sheshi i ri dhe parkimi nëntokësor/ Rama i ndryshon ftyrën këtij qyteti...

Kryeministri Edi Rama i ka kërkuar votën shqiptarëve duke i premtuar zhvillimin e çdo qyteti shqiptar.

Falë punës fantastike të Ramës, qyteti i Fierit ka ndryshuar si dita me natën, ndërsa hapësira e madhe publike i është rikthyer qytetarëve.

"Ndertimi i sheshit te ri qendror te qytetit te Fierit dhe parkimit nentokesor. Shqipëria e Ardhmja Jone drejt Europes", njofton Rama.