Nëse humb zgjedhjet, do të largohesh? Rama jep përgjigjen duke thënë se...

Kryeministri Rama është i vendosur për të udhëhequr Shqipërinë drejt mandatit të 3-të duke përmirësuar jetën e njerëzve të zakonshëm të këtij vendi.

Por në rast se shqiptarët nuk i besojnë Ramës, atëherë kryeministri do të largohet nga politika, me shumë mirënjohje për gjithë. 

"Ditën që mua shqiptarët nuk do të më votojnë më për të qenë kryeministër, do t’iu jap një përqafim të madh, dhe do t’iu lë vendin të tjerëve. Ndaj shqiptarëve do shpreh të gjithëve mirënjohjen për mbështetjen që më kanë dhënë në gjithë këto kohë”, tha Rama.