Një tjetër deputet i Partisë Socialiste nuk do të jetë pjesë e garës së 25 prillit

Një tjetër deputet i Partisë Socialiste nuk do të jetë më në garën për t’u rizgjedhur.

Musa Ulqini, i cili u zgjodh deputet në vitin 2017 në zonën e Belshit, tashmë deputeti i ka kërkuar kryeministrit Rama që të largohet nga politika.

Më parë nga PS janë larguar ose nuk kanë pranuar të kandidojnë, Alfred Peza, Vasilika Hysi, Besnik Baraj dhe Eglantina Gjermeni.