Pas hapjes së fushatës/ Kryeministri Rama njofton shqiptarët: Sot në orën...

Sot nis fushata zgjedhore dhe kryeministri Rama ka prezantuar kandidatët socialist në sheshin “Skënderbej”. 

Mes demokratëve të sheshi ‘Nënë Tereza’ shfaqet rrëmuja, grumbullimi dhe mungesa e kujdesit ndaj shëndetit, ndërsa në kampion socialist është një shembull i vërtetë ku marrin pjesë vetëm 155 kandidatë të ulur në karrige dhe në distancë. 

Pas fjalës në shesh, kryeministri Edi Rama njofton qytetarët për vëmendje: "Më ndiqni sot në “Opinion” TV Klan, flasim për vaksinimin masiv"