Pas reagimit të Ilir Metës/ Monika: Edhe sikur të çohet Enver Hoxha, unë do ta...

Njësoj si burri i saj edhe Monika Kryemadhi ka humbur qetësinë dhe po kërkon të bëjë përshesh Shqipërinë.

E frikësuar deri në palcë nga Drejtësia e Re, “Fallxhorja” thotë se edhe sikur Enver Hoxha të ngrihet ajo nuk do tërhiqet për të marrë pushtetin. 

“Edi Rama ta dijë mirë se askush nuk do të ikë nga kjo botë pa e larë hakun e vet. Edhe sikur me plumba të më qëllojnë unë ato plumba do t’i kthej në vota. Edhe Enver Hoxha të ngrihet nga varri unë nuk nuk kam frikë. Unë nuk do tërhiqem dhe nuk pyes për ligjet e Edi Ramës” – tha Monika.