"Po i ndryshojmë fytyrën Shqipërisë"/ Kryeministri Rama gati inaugurimin e madh...

Falë punës së shkëlqyer të Edi Ramës, Shqipëria po rilind akoma me e bukur me shtëpi të reja.

Një punë e jashtëzakonshme e Qeverisë po shkon drejt inaugurimit pasi po merr formë përfundimtare lagjet më të reja në Thumanë, Fushë-Krujë dhe Bubq. 

Në bashkinë e Krujës janë në process tre site ndërtimi që përfshijnë 443 apartamente dhe 360 shtëpi individuale.