Po shkon drejt fundit/ Rama e bën realitet premtimin, ndërtohet në kohë rekord...

Kryeministri Edi Rama ka postuar pamje të reja nga ndërtimi i spitalit Rajonal të Fierit.

“Shqipëria po ndryshon fytyrën. Kantieri i Spitalit Rajonal të FIERIT, Dita 57”– shkruan Rama, i cili ka vendosur si sfidë dorëzimin e çelësave më përpara se afati 3 mujor.

Ndërtimi këtij spitali shtrihet në një hapësirë prej 50000 m2 nga e cila 13.000 m2 i dedikohet godinës e cila do të jetë me 1 dhe 2 kate.