Popullin shqiptar merr lajmin e gëzuar nga Italia, Rama një "PO" të madhe për...

Italia ka shprehur hapur mbështetjen e madhe për integrimin e Shqipërisë në Bashkimin Europian.

Ministri i Jashtëm, Luigi Di Maio në fjalën e tij i ka dhënë një "PO" të madhe kryeministrit Rama.

"Vetë Europa nuk e quan të bashkuar nëse qëndron jashtë Shqipëria, ne do angazhohemi që kjo gjë të ndodh sa më shpejt. Ftesa jonë është që të mos jenë ngurues dhe t’i hedhin poshtë paragjykimet e BE-së ndaj popullit shqiptar. BE duhet ta pranojë Shqipërinë e Ramës e cila ka bërë progres”, tha Di Maio.