Pranvera e shumëpritur/ Rama nga BE jep lajmin e bukur për Shqiptarët: Kemi marrë...

Kryeministri Edi Rama ka mbërritur në Bruksel ku po zhvillon takime me përfaqësues të lartë të BE-së. 

Rama ka deklaruar se ka lajme të mira në lidhje me integrimin e Shqipërisë në BE pasi janë plotësuar kushtet dhe Reforma në Drejtësi është “qershia mbi tortë”. 

Portugalia mori drejtimin e Parlamentit Europian dhe tashmë presidenti i PE, David Sassoli shpreh mbështetjen për anëtarësimin e Shqipërisë. “Brenda qershorit të 2021 do të zhvillohet Konferenca e parë ndërqeveritare për integrimin e Shqipërisë”.